Lehetőség a kapcsolatfelvételre.

 

Eltűnt, ismeretlen helyen tartózkodó személyek felkutatása

 

Magánnyomozóink megkísérlik felkutatni az Ön számára – Magyarország területén – ismeretlen helyen tartózkodó személyt. Legyen szó régi szerelméről, rokonáról, családtagjáról, barátjáról, munka- vagy iskolatársáról, esetleg olyasvalakiről, aki tartozik Önnek és szándékosan bujkál /adós, üzlettárs, üzleti partner/, mi mindent megteszünk, hogy felkutassuk.

Szakembereink időt, energiát nem kímélve végigjárják a lehetséges tartózkodási helyeket és nyomoznak Ön helyett, leellenőrzik az összes információt, amely szóba került a személlyel kapcsolatosan. 

Magánnyomozóink az általuk begyűjtött információkról, megállapítottakról átfogó és részletes jelentést adnak át Önnek a személyre vonatkozóan.

Megbízás menete

Ahhoz, hogy a személy felkutatását megkezdjük, szükségünk van az összes információra, amellyel rendelkezik a személlyel kapcsolatosan. Ezen információkat Ön személyes megbeszélés keretében oszt meg magánnyomozónkkal, majd ezek alapján tájékoztatjuk, hogy a megbízás mennyibe kerül Önnek.

Telefonon pontos árat a megbízási díjra vonatkozóan felelőtlenség adni, az elhamarkodott és komolytalan dolog volna részünkről, hiszen a részleteket személyesen a legjobb átbeszélni, így a beszélgetésből Ön is láthatja, hogy kinek adja megbízását és mi is látjuk megbízói szándéka komolyságát. A személyes megbeszélés nem jelent Önnek elkötelezettséget. A megbízási díj alakulását számos tényező befolyásolja, amelyre csak a személyes beszélgetés során derül fény, az alábbi árak tájékoztató jellegűek.