Hogyan kerülje el, hogy becsapják? Figyeltesse meg!

 

Rejtett, Leplezett Megfigyelés, Titkos Követés

 

Magánnyomozóink profin, diszkréten, észrevétlenül lekövetik az Ön által meghatározott személyt, járművet. Közlekedjen gyalog, taxival, tömegközlekedéssel, ismerőssel vagy saját járművel, legyen éjjel vagy nappal, előttünk nincs akadály, megszerezzük az információt, amelyre szüksége van.

A rejtett, leplezett megfigyeléssel, titkos követéssel tudhatja meg a legtöbb olyan információt, amely – az eredmény függvényében – számos esetben kihatással lehet további életére, vagyoni helyzetére, családi állapotára. Például párja sorozatosan másik személlyel találkozik titkos légyottokra, ismeretlen helyre hordja a spórolt pénzt, nem az akinek mondja magát stb.

Bízza hozzáértő szakemberekre a dolgot, akik rendelkeznek megfelelő technikai, szakmai- és gyakorlati háttérrel, ezen tevékenységet több éves munkatapasztalatuk alapján rutinszerűen hajtják végre.

A követésről, megfigyelésről kérésére – amennyiben az a követés, megfigyelés eredményességét nem befolyásolja, valamint a fényviszonyok lehetővé teszik – HD minőségű videofelvételt is készítünk külön költség nélkül. Mi nem számítunk fel percenkénti videofelvételi díjat. Vigyázzon! Egyes magánnyomozó cégek percenként több ezer forintot is felszámolhatnak a videofelvételek készítéséért!

Figyelem! A magánnyomozó irodánk által készített jelentést a bírósági eljárások során akár döntő bizonyítékként is értékelhetik, melyre már számos alkalommal volt példa.

Magánnyomozóink a titkos követés, megfigyelés minden mozzanatáról egy komplett, átfogó és részletes jelentést adnak át Önnek a személy / jármű vonatkozásában, amely tartalmazza az összes olyan jellegű információt, amelyre szüksége van. Adathordozón, nyomtatott formában is mellékeljük az általunk készített, begyűjtött fénykép-, és egyéb felvételeket.

Megbízás menete

Ahhoz, hogy a követést, megfigyelést megkezdjük, részletes és mindenre kiterjedő tervet kell készítsünk, ebből következően számos információra van szükségünk, amellyel Ön rendelkezik a személlyel / járművel kapcsolatosan. Ezen információkat Ön személyes megbeszélés keretében oszt meg magánnyomozónkkal, majd ezek alapján - a követés, megfigyelés jellegéből adódóan – tájékoztatjuk, hogy a megbízás mennyibe kerül Önnek.

Lehetetlent és végrehajthatatlant irodánk – másokkal ellentétben – nem vállal fel, amennyiben úgy ítéljük meg, hogy a megfigyelés, követés nem vezetne eredményre, vagy nem hajtható végre anélkül, hogy észrevegyenek minket, javaslatot teszünk az ügy más irányból történő megoldására.

Telefonon pontos árat a megbízási díjra vonatkozóan felelőtlenség és elhamarkodott dolog adni, hiszen a részleteket személyesen a legjobb átbeszélni, így a beszélgetésből Ön is láthatja, hogy kinek adja megbízását és mi is látjuk megbízói szándéka komolyságát. A személyes megbeszélés nem jelent Önnek elkötelezettséget. A megbízási díj alakulását számos tényező befolyásolja, amelyre csak a személyes beszélgetés során derül fény, az alábbi árak tájékoztató jellegűek.