Hűtlenség felderítése Hűségteszt

Párja sokat marad el a családtól vagy hirtelen el kell mennie otthonról éjszakára? Sűrűbben telefonál vagy internetezik napközben vagy este a megszokottnál? Egyik napról a másikra megváltozik a viselkedése? Magánnyomozóinkkal megszüntetheti kételyeit és választ kap kérdéseire.

Partnerhűség vizsgálati szolgáltatásunk két részre osztható.

1.)    Jelenlegi partnere tevékenységének megfigyelése, különös tekintettel párkapcsolaton kívüli viszonyaira.

Ebben az esetben magánnyomozóink diszkréten és észrevétlenül megfigyelik, lekövetik partnerét az Ön által meghatározott időpontokban. Minden részletre kiterjedően dokumentálnak Önnek, így olyan, mintha Ön is részt vett volna a megfigyelésen, ellőttünk nem maradnak titkok.

A rejtett, leplezett megfigyeléssel, titkos követéssel tudhatja meg a legtöbb olyan információt, amely – az eredmény függvényében – számos esetben kihatással lehet további életére, párkapcsolatára, vagyoni helyzetére, családi állapotára.

2.)    Hűségteszt végrehajtása egy adott személyre vonatkozóan

A hűségteszttel bizonyosságot nyerhet egy személy viselkedésével kapcsolatosan olyan mindennapi élethelyzetekben, amikor egy számára ismeretlen nő / férfi kísérli meg az ismerkedést vele. Ön megadja a hűségtesztelni kívánt személy napi programját, a többi ügynökeink feladata. A célszemély semmit sem fog észrevenni a tesztből, az eredményt minden befolyástól mentesen, saját érzelmi világa és személyisége alapján fogja produkálni és dönt arról, hogy viszonozza-e ügynökünk közeledését, valamint folytatja-e vele a későbbiekben a kapcsolattartást. Ügynökeink nem kirívóan és rámenősen közelednek, egy mindennapi élethelyzetet kihasználva lépnek kapcsolatba a célszeméllyel és elsődlegesen megfigyelik és leszűrik a kommunikáció során kialakult válaszokat, reakciókat. Ezt követően döntenek a további lépésekről, amennyiben a célszemély nem elutasító.

 

hűtlenség nyomozása | hűségteszt | hűségpróba | lojalitás vizsgálat

 

KAPCSOLAT

Keressen minket bizalommal, levelét magánnyomozó kollégáink várják!

Írjon nekünk és ígérjük mihamarabb válaszolunk.

 

Ügyében a legpontosabb tájékoztatást telefonos, illetve személyes beszélgetés során tudjuk megadni, ezért javasoljuk, hogy keressen fel minket telefonos elérhetőségünkön, illetve kérjen konzultációs időpontot.

Az irodában történő tárgyaláshoz előzetes bejelentkezés szükséges.

 

KAPCSOLATI INFO

1184 Budapest, Üllői út 288.